Mai nap arról tanakodtunk Totival, hogy létezik e egyáltalán az a bizonyos Igazi.
És annak fogalmáról,egyáltalán körül lehet-e írni????
Talán az Igazinak legyenek először főbb pontjai: együttélés,szerelem,összeillés -- nem tudom.. úristen, hogy lehet körül írni...
Fogalma talán Egy olyan személy, aki kiegészít,hozzádillik,ismer téged és egyben tudja minden gondolatodat,szereted,szeret,megbízható, azt nyujta neked amire szükséged van,és te azt nyújtod neki amire szüksége van.
De vajon létezik ebbe a Világban, hogy mindenkinek megvan a másik fele.. csak megkell találni... létezik a Te igazid is vhol? Ha valakibe belerszertünk megkell elégednünk vele, azzal amit ő ad... de mi van ha számodra nem Ő az igazi valaki más... talán nem is egy országba éltek nyelvetek is nagyban különbözik, mint ti magatok egymástól...
Lehet, hogy életünk legvégén derül ki, hogy te az igaziddal élted e le életed vagy sem... Számít ez vmit, igazi vagy sem??? Nem az a legfontosabb, hogy boldogok legyünk és szeressük egymást? Mai világban ez már lehet, hogy kevésnek bizonyúl... de mi lesz velünk, hogyan öregszünk meg??? Az őseinknek miért adatott meg ez a kiváltság, hogy még mindig vannak olyan idős házaspárok akik ugyanúgy tekintenek egymásra mint 40 évvel ezelőtt? Vajon mi a titkuk? Az igazi megtalálása,megőrzése, és megbecsülése a lehető legnehezebb feladat?

(Ha valaki tud ezekre válaszokat... akkor szívesen venném :P )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://picim.blog.hu/api/trackback/id/tr81850946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása